Een maandtraject om next level te gaan met jouw boodschap. Let’s do it!

16 juni – 14 juli

GEÏNSPIREERD SPREKEN Haal jouw boodschap uit je eigen inspiratie en deel dit vol vertrouwen.

Wil je groeien in het 'inspiratie'-gehalte van jouw boodschap?

Mijn visie: je kunt pas anderen inspireren, als jouw boodschap is ontstaan vanuit inspiratie. 

Weer een pitch of presentatie. Leuk! Maar: waar haal je je inspiratie vandaan? Die lijkt maar te komen en te gaan wanneer ‘ie er zelf zin in heeft. In de auto, onder de douche. En net op het moment dat jij tijd hebt om aan die presentatie of social media post te werken is ‘ie in geen velden of wegen te bekennen. Kun je überhaupt inspiratie op afroep bestellen?

Hoe maak je jouw boodschap extreem krachtig vanuit je eigen inspiratie? Hoe haal je die wijsheid en creativiteit uit jezelf, op het moment dat jij het nodig hebt? En hoe deel je dat vervolgens op een geïnspireerde manier? Je weet wel, met charisma.

Dit draagt bij aan jouw persoonlijk leiderschap

Zodra je weet wat jouw manier is om inspiratie op te roepen, zit je nooit meer zonder. Je ontwikkelt op deze manier elke keer weer een krachtige boodschap, die je vol vertrouwen kunt overdragen aan anderen. Een belangrijk onderdeel van persoonlijk leiderschap dus. 

Dit is niet alleen weggelegd voor de charismatische sprekers die van nature met gemak voor groepen of voor de camera staan. Dit kan iedereen leren. En dat gebeurt in deze training.

“Gedurende mijn 13 jaar als videoproducent, heb ik ontelbaar veel pitches bij bedrijven gegeven over een idee wat ik had voor de filmopdracht. Waarom waren ze de ene keer laaiend enthousiast en de andere keer niet? Er was één duidelijk verschil: had ik het idee ‘bedacht’ of kwam het vanuit ‘inspiratie’. Dat vond ik zo boeiend dat ik me ben gaan verdiepen in inspiratie. Is het op te roepen? Waar komt het vandaan? Nu help ik graag jou om op die inspirerende plek te komen, zodat jouw boodschap zo waardevol en inspirerend mogelijk wordt.”

Yvonne van Balkom

coach- en trainer geïnspireerd spreken

IMG_9707

Na deze training...

Kun je makkelijker en sneller je eigen inspiratie oproepen. Het excuus ‘ik weet niet wat ik op social media moet plaatsen / wat ik moet vertellen in mijn presentatie, ik heb geen inspiratie’… komt niet meer van jou. Je loopt juist over van de inspiratie.

Ken je de valkuilen en kansen van het onderbewuste. Meer begrip van je eigen systeem zorgt ervoor dat makkelijker en sneller de plek van jouw inspiratie weet te vinden. Dus niet meer geforceerd op zoek naar inspiratie. 

Weet je hoe je stap voor stap in diepe connectie komt met jezelf. Je hebt een ‘rugzak’ met allerlei soorten manieren om uit te kiezen, zodat je dé manier vindt die bij jou past. Tijdens de training heb je dit veel geoefend en het lukt je steeds sneller en makkelijker. Geen twijfel meer of jouw boodschap wel klopt. Je wéét dat het zo is. 

Ervaar je meer plezier en voldoening voor, tijdens en na het overbrengen van jouw boodschap. Dat straal je ook uit. Laat die complimenten maar komen… 

Spreek je vanuit jouw eigen visie. Je weet: ‘Wat wil ik nu eigenlijk écht zeggen?’ Jouw boodschap komt vanuit jou en is niet beïnvloed door anderen. Je weet wat je wil zeggen, staat daar 100% achter en weet het vol vertrouwen te brengen. Je inspireert!

Kom je krachtig, vol zelfvertrouwen en ontspannen over (en voel je je ook echt zo). Als jij praat, luisteren mensen écht naar je. Vol interesse. Ze zijn oprecht benieuwd naar jouw boodschap en jij kunt deze krachtig overdragen vanuit volledige ontspanning.

Enthousiast?

Meteen enthousiast? Vul even je gegevens in, dan is jouw plek alvast gereserveerd. Ik neem dan contact met je op om samen met jou te kijken of jouw verwachtingen en wensen aansluiten bij het traject.

Eerst nog even verder neuzen?

Stel je voor...

Nog één stap en dan loop je de ruimte binnen waar iedereen jouw verhaal gaat horen en zien. Online of offline. Jouw boodschap. Je checkt even bij jezelf hoe je je voelt.

Rustig. Relaxed. Gezonde spanning.

Je weet dat je goed bent voorbereid. Je boodschap klopt. Je bent er klaar voor. Vol vertrouwen loop je de ruimte in en begin je je presentatie. Vanuit inspiratie en volledig ontspannen.

Wauw. Heerlijk.

Opbouw van het traject

Het 1-maandse traject (16 juni – 16 juli) is zorgvuldig opgebouwd om jou in zo’n kort mogelijke tijd zoveel mogelijk te leren. Op een relaxte manier. Het grootste gedeelte is online en op jouw tempo.

Minimaal 5, maximaal 12 deelnemers.

Je start met de online NET-masterclass* op dinsdag 16 juni. Thema: zo werkt inspiratie. Vanuit wetenschappelijk en spiritueel perspectief. Door deze training ben je optimaal voorbereid op de live trainingsdag. 

Daarna volgt de live trainingsdag: dinsdag 23 juni, Van 10.00 – 16.30u.
Incl. lunch.
Op een fijne, inspirerende omgeving in Vught.

In de week van 30 juni en 7 juli rond je de eerste NET-masterclass af en start je met de tweede online NET-masterclass*. Thema: become unstoppable. Je laat je na deze training nooit meer tegenhouden om te staan voor jouw boodschap.

Tenslotte hebben je een gezamenlijke online inspiratiedag: dinsdag 14 juli, Van 9.30 – 12.30u. 

Deze training past binnen de Corona-maatregelen.

Investering

De investering in het maandtraject 495 euro, excl. btw.

Optioneel

Wil je gedurende de hele maand persoonlijke begeleiding van Yvonne. Dat kan! Je hebt één dagdeel een verdiepende sessie op jouw persoonlijke vraagstuk. En de rest van de maand kun je contact opnemen voor feedback of antwoord op jouw specifieke vragen. 

Investering: 495 euro, excl. btw. Het totale traject kost dan 990 euro, excl. btw

*NET-masterclass

NET staat voor No Extra Time. Dit betekent dat je de masterclass in audioformaat ontvangt. Je kunt er dus naar luisteren tijdens het autorijden, wandelen, sporten, afwassen, you name it. Het kost je geen extra tijd, en ondertussen leer je veel waardevols. 

NET-masterclass ‘Zo werkt inspiratie’ t.w.v. 195 euro

Deze training gaat over de werking van inspiratie. We hebben het onder andere over de werking van ons onderbewuste. Hoe helpt en belemmert deze jou om bij die plek van inspiratie te komen? We bekijken de werking van inspiratie vanuit wetenschappelijk en spiritueel perspectief.

NET-masterclass ‘Become Unstoppable’ t.w.v. 195 euro

Het is niet zo dat je je nu laat tegenhouden. Je hebt al vaak genoeg in ‘the picture’ gestaan, op het podium, tijdens een vergadering of in een online video. Het is net als tijdens het schoonmaken van je huis of racefiets: als je aan de schoonmaak begint, zie je past écht dat het wel een schoonmaakbeurt kan gebruiken. Na deze training sta je met nog meer vertrouwen achter je boodschap. Je laat je niet meer tegenhouden door mogelijk commentaar en kritiek. Dat verschil gaan anderen ook zien.

Wil je erbij zijn?

Snap ik! Vul even je gegevens in, dan is jouw plek alvast gereserveerd. Ik neem dan contact met je op om samen met jou te kijken of jouw verwachtingen en wensen aansluiten bij het traject.

Wat kun je van dit traject verwachten?

Plezier, lol én diepgang.

Ik neem je mee naar jouw innerlijke inspiratieplek om daarna vol overgave en vertrouwen jouw boodschap te kunnen uiten. Spiritueel mentor en transformatiecoach Rianne van der Meijs is ook aanwezig. 

Denk je hierbij #zweverigeshit?

Dan kan ik je geruststellen (of teleurstellen). Wij bekijken het onderwerp inspiratie vanuit de mystieke / spirituele kant én wetenschappelijke kant.

De groep is divers; mannen, vrouwen, ondernemers en professionals in loondienst. We gaan veel in gesprek (en veel lachen!) over de onderwerpen, daarnaast ga je ook veel praktisch oefenen, zodat je zeker weet dat je alles ook na de training vol vertrouwen kunt blijven toepassen. 

Voor wie is dit traject?

Dit traject is niet geschikt voor iedereen. Wij gaan voor resultaat en dus is het belangrijk dat je je in het volgende herkent:

– Voor je werk deel je regelmatig jouw ideeën, jouw boodschap. En dat gaat je op zich prima af. Je vindt het wel spannend, maar je staat er wel. Op dat podium, tijdens die vergadering of in die online video.

– Soms is het een struggle om de juiste woorden te vinden. Dat mag wel wat moeitelozer gaan.

– Je hebt het gevoel dat je dat idee, jouw boodschap nu soms nog teveel ‘uit je hoofd haalt’. Of van Google leent. Je wil graag dat het écht jouw idee wordt. Ontstaan vanuit jouw inspiratie. 

– Je bent ondernemer of vakprofessional en wil graag nog meer bereiken met jouw visie, jouw boodschap. Je wilt dat mensen je boodschap écht begrijpen, dat het écht binnenkomt. Dit zie je graag terug in waardering én in actie. Je wil dat er iets verandert, mensen meekrijgen. 

– En het liefst doe je dit allemaal vanuit het volste vertrouwen en volledige ontspanning. Een mooi streven! Haalbaar ook. En belangrijk. Het is belangrijk dat er steeds meer mensen opstaan die een geïnspireerde, echte boodschap uiten en daar mensen mee raken.

– Je bent eraan toe om eens op een andere manier naar communicatie te kijken

– Je weet dat dit een proces is wat start bij jezelf. Die start maken we tijdens dit traject.

Ja, dit wil ik meemaken!

Wil je vrijblijvend alvast een plek reserveren? Laat dan hieronder je gegevens even achter. Ik neem dan contact met je op om samen met jou te kijken of jouw verwachtingen en wensen aansluiten bij het traject.