jul_03_2015_04
WAAR LIGGEN JOUW KANSEN?
Gratis call van 30 minuten

PLAN JE INSPIRATIE-CALL

Ben je benieuwd wat jij nu al goed doet in je (online) communicatie  én waar voor jou kansen liggen? Plan een gratis inspiratie-call in!

Wat houdt dit gesprek vooral niet in?

Het gesprek is geen pitch voor mijn bedrijf. Het is ook geen koetjes-en-kalfjes-gesprek. 

Wat houdt dit gesprek dan wel in?

Na 30 minuten heb je waardevolle inzichten over wat je nu ontzettend goed doet én waar je nog kansen laat liggen. Punt. 

We gaan dus in op jouw huidige sprekerskwaliteiten. Als je deze hebt opgestuurd, heb ik van tevoren ook al een online video bekeken waarin je spreekt. Ik heb concrete tips voor je waar je meteen mee aan de slag kunt. 

Heb je niks om te laten zien omdat je bijvoorbeeld vooral live in vergaderingen of op een podium jouw boodschap deelt? No worries; in ons gesprek komen er vanzelf punten naar boven die goed gaan en die beter kunnen. 

Waarom doe ik dit gratis?

I love my job. Je hebt wel eens van die verjaardagsfeestjes waar  vraag wordt gesteld: wat zou je doen met een miljoen? Veel mensen antwoorden dan: mijn baan opzeggen.

Ik wil volmondig kunnen zeggen: ik blijf dit werk doen. (Na een mooie reis naar Australië misschien en veel mooie cadeaus voor de mensen waar ik van hou. En ja, ook een nieuwe auto, daar ben ik aan toe.)

Geld verdienen is heel fijn. Geld is energie. Een kwestie van geven en ontvangen. Maar geld is niet mijn drijfveer. 

Dus. Daarom reserveer ik elke week een paar uur in mijn agenda om gratis tips en adviezen te geven. Geen pitch naderhand. Helemaal vrijblijvend.

En misschien nog wel de belangrijkste reden: ik vind het immens belangrijk dat iedereen zijn communicatieskills verbetert. Iedereen. Dus ook mensen die geen trainingen kunnen volgen die betaald worden door hun baas en het wel graag zouden willen maar eigenlijk net niet kunnen betalen en er toch het belang van inzien. Dat dus. Ik ben er voor iedereen die wil groeien.

Voor wie is deze gratis scan?

Ik wil je in die 30 minuten ook écht verder kunnen helpen. Dus check even of je je herkent in onderstaande punten, want op dat gebied ligt mijn expertise.

  • Je bent zelfstandig ondernemer of vakprofessional
  • Je hebt een waardevolle boodschap
  • Je doet dit werk al langere tijd (je bent geen starter)
  • Je staat wel eens ‘in the picture’: op het podium, tijdens een vergadering of in een online video (bijv. op je eigen social media kanaal).

That’s it!

Je kunt hieronder gewoon een dag en tijd aanklikken en deze verschijnt vanzelf ook in mijn agenda.

Zit er geen geschikte dag bij? Stuur dan gewoon even een mailtje: mail@yvonnevanbalkom.nl